Om formidling av data (andre regioner)

Vis informasjon om dataene du har sendt til Kaspersky ved bruk av tidligere versjoner av appen.

Data levert til Kaspersky med Kaspersky-appen 11.100.X.XXX og nyere

Kaspersky beskytter all informasjon som mottas i henhold til loven og gjeldende Kaspersky-regler. Data videresendes over en sikker kanal.

Du kan vise listen over dataene som sendes inn i vilkårene for hvert juridisk dokument i den relevante juridiske avtalen.

Se lisensavtalen for sluttbrukere, personvernregler eller erklæring om Kaspersky Security Network

I tillegg godtar du å gi Kaspersky følgende data ved å godta lisensavtalen for sluttbrukere:

For å gi deg kjernefunksjonaliteten til programvaren blir følgende data sendt til Huawei Push Kit automatisk og regelmessig:

Data videresendes til Huawei Push Kit over en sikker kanal. Tilgang til og beskyttelse av informasjonen styres av de relevante bruksvilkårene for Huawei Push Kit-tjenesten.

For å tilby kjernefunksjonaliteten til programvaren som er forhåndslastet på Samsung-enheter, sendes følgende data til SbS Softline automatisk og regelmessig:

Data videresendes til SbS Softline over en sikker kanal. Tilgang til informasjonen og beskyttelsen av informasjonen er underlagt personvernregler. Du kan finne og lese hele innholdet på http://samsung.enaza.ru/get_av/privacypolicy

Sosialt personvern funksjonalitet hjelper deg med å administrere konfidensialitet innstillingene dine i tredjepart tjenester. Under din bruk av denne funksjonaliteten vil følgende data bli sendt automatisk og regelmessig til tjenesten du velger for å oppnå det erklærte formålet:

Data videresendes til tjenesten du velger via en sikker kanal. Du finner informasjon om hvordan data behandles i tjenesten du velger i personvernerklæringen til den aktuelle tjenesten.

Tjenestens tilgjengelighet avhenger av regionen og versjonen til programvaren som brukes, og kan variere avhengig av region og versjon.

For kjernefunksjonalitet kan data installeres og lastes ned i Firebase-tjenesten:

Data videresendes til Firebase over en sikker kanal. Informasjon om hvordan dataene behandles i Firebase, er publisert her: https://www.firebase.com/terms/privacy-policy.html/.

For å tilby QR skanner funksjonaliteten, vil følgende data bli gitt og behandlet i Huawei tjenesten:

Data behandling i Huawei-tjenesten utføres over en sikker kanal. Data behandling skjer i samsvar med Huaweis personvern erklæring og er tilgjengelig på: https://consumer.huawei.com/en/privacy/privacy-policy/.